Kontingent

For at windsurfe i Nivå Bådelaug skal man være medlem af klubben. Vi har forskellige typer af kontingenter, som giver rabat for par og familier. Blev medlem her.

Windsurf undervisning Skolehold 2021

Som medlem af Nivå Bådelaug, kan du tilmelde dig et eller flere skolehold:

Sikker Surf for alle medlemmer søndag kl.12-14 (Sikkerhedsbåde vil være i vandet)

Venteliste  Tilmelding til klik her

Prisen inkluderer brug af windsurfudstyr, våddragt og redningsvest i undervisningstiden. pga. Covid19 skal alle selv anskaffe en Våddragt & sko - vi har x antal i klubben, som kan lånes for den kommende sæson 2021, men ikke nok til alle. vi har samarbejdspartner, vi kan bestille igennem, skriv en mail på surfer@nivaabaadelaug.dk

Leje af windsurf & Sup udstyr

Bemærk: Deltagere på skolehold har fortrinsret til windsurfudstyr mens der er undervisning. Ellers er det først til mølle.

Leje af skab eller hylde

Som medlem af Nivå Bådelaug, kan du leje plads til opbevaring af dit windsurfudstyr.
Skab koster 800 kr. pr. sæson pr skab. Send en e-mail for at høre om der er ledige pladser.
Skriv til surfer@nivaabaadelaug.dk for yderligere spørgsmål.