Olympia
Frivillige i NB kan booke Olympia til dagsture, når båden ikke benyttes til undervisning. Du skal have duelighedsbevis og være godkendt som bådfører, så sikkerheden er i orden for du og din besætning.

Aphrodite
Frivillige i NB kan booke Aphrodite til dagsture, når båden ikke benyttes til undervisning. Du skal have duelighedsbevis og være godkendt som bådfører, så sikkerheden er i orden for du og din besætning.

Frigg
Frivillige i NB kan booke Frigg til dagsture, når båden ikke benyttes til undervisning. Du skal have duelighedsbevis og være godkendt som bådfører, så sikkerheden er i orden for du og din besætning.

Gefion
Frivillige i NB kan booke Gefion til dagsture, når båden ikke benyttes til undervisning. Du skal have duelighedsbevis og være godkendt som bådfører, så sikkerheden er i orden for du og din besætning.

Sikkerhedsbåden RIP
Frivillige i NB kan booke sikkerhedsbåden RIP til dagsture, når båden ikke benyttes til undervisning. Du skal have Speedbådskørekort eller duelighedsbevis og være godkendt som bådfører, så sikkerheden er i orden for du og din besætning.

Sikkerhedsbåden RAP
Frivillige i NB kan booke sikkerhedsbåden RAP til dagsture, når båden ikke benyttes til undervisning. Du skal have Speedbådskørekort eller duelighedsbevis og være godkendt som bådfører, så sikkerheden er i orden for du og din besætning.

Sikkerhedsbåden RUP
Frivillige i NB kan booke sikkerhedsbåden RUP til dagsture, når båden ikke benyttes til undervisning. Du skal have Speedbådskørekort eller duelighedsbevis og være godkendt som bådfører, så sikkerheden er i orden for du og din besætning.

Sponsorer