Velkommen til Nivå Bådelaug

Nivå bådelaug er en klub der rummer sejlere og surfere i alle aldre, som nyder at komme på vandet sammen med andre. Det er også her at du kan lære at sejle og surfe.

Vi er en sejl- og windsurferklub, som spænder bredt - både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme på vandet, som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast mm.

Vi har et dejligt klubhus på Nivå havn, kapsejlads- og skolebåde, windsurfere af forskellige slags, sejljoller og sejlbåde egnede til handicappede. Faktisk er windsurferafdelingen en af Danmarks største og vi er på vandet året rundt, både windsurfere og sejlbåde.
Om sommeren kan du møde os de fleste aftener og weekender på havnen, så er du interesseret i at lære os nærmere at kende, så kig endelig forbi og få en snak.
Vil du lære at sejle så du kan begå dig sikkert på havet og opleve glæden ved at være på vandet, så er Nivå Bådelaug et oplagt sted. Du behøver faktisk ikke at sætte "Kurs mod fjerne kyster" for at opleve glæden ved at sejle. En tur på Øresund, langs kysten, rundt om Ven eller til Sverige. Eller hvad med at opleve farten i god vind på en Windsurfer. Der er mange muligheder.

Er du til konkurrencer, så kan du også få din lyst styret. Vi har mange dygtige surfere og sejlere der gerne vil lære fra sig og du har mulighed for at deltage i kapsejladser og stævner.

Husk, det er aldrig for sent at lære at sejle!

Nytårshilsen fra formanden

Jeg håber I alle har nydt julen på bedste vis.

2018 er slut og vi skriver nu 2019. Det blev en sommer vi alle vil huske som solrig, og med masser af muligheder for at komme på vandet. Nu har vinteren lagt sig over Nivåbugten med mere gråvejr og køligere vinde. De fleste både er taget på land, og materiel og udrustning kan blive efterset og vedligeholdt. Der er dog nogle, der ikke kan slippe vandet, både surfere og ikke mindst J/80’erne er aktive. Vi skal heller ikke glemme vores langturssejlere, Miraculix er kommet til Caribien, og også Thomas Taatø har været et smut over Atlanten. Bestyrelsen har især brugt efteråret til at gennemgå kommunens oplæg til Nivå Strandpark. Der var desværre en række forslag, som ville skabe en del forringelser for Nivå Bådelaug. Vi fik trukket i nødbremsen, og gik i en positiv dialog med de øvrige foreninger og kommunen, således at der er blevet udarbejdet et nyt beslutningsgrundlag, som kommer i høring i det nye år. Vores kardinalpunkter var bevaring af eget klubhus, men også at vi gerne vil deltage i et maritimt fælleshus. Ligeledes var det vigtigt at forholdene for surf undervisningen ikke blev forringet pga. havnebad, kajakbro og lignende. Vi har trods alt mere end 100 unge elever gennem vores undervisning hver sommer. Det er også vigtig, at vi bevarer pladser til vinteropstaldning af kølbåde og at vi fortsat har nogle gode adgangsforhold til broerne.

Som der også er skrevet i et læserbrev, så er det trods alt søsporten der bør tegne Nivå Strandpark.

De kommende måneder vil fortsat være præget af sejladsmæssig lavsæson men der er masser af muligheder for at mødes i klubben til foredrag, undervisning, fredagsbar og ikke mindst vores kommende nytårskur d. 5. januar.

Bestyrelsen og jeg ønsker alle et godt nytår og på snarligt gensyn.

Stendepot NØ for Sletten havn.

Vær opmærksom når du sejler forbi Sletten Havn. Et godt stykke ud for havnen er udlagt et midlertidigt stendepot - afmærket med gule bøjer. Der har allerede været flere grundstødninger.
Bemærk: Stendepotet er ikke afmærket med lys om natten!

Vandet lige nu

Kameraet er desværre ude af drift for tiden.

Vinden lige nu