Velkommen til Nivå Bådelaug

Nivå bådelaug er en klub der rummer sejlere og surfere i alle aldre, som nyder at komme på vandet sammen med andre. Det er også her at du kan lære at sejle og surfe.

Vi er en sejl- og windsurferklub, som spænder bredt - både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme på vandet, som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast mm.

Vi har et dejligt klubhus på Nivå havn, kapsejlads- og skolebåde, windsurfere af forskellige slags, sejljoller og sejlbåde egnede til handicappede. Faktisk er windsurferafdelingen en af Danmarks største og vi er på vandet året rundt, både windsurfere og sejlbåde.
Om sommeren kan du møde os de fleste aftener og weekender på havnen, så er du interesseret i at lære os nærmere at kende, så kig endelig forbi og få en snak.
Vil du lære at sejle så du kan begå dig sikkert på havet og opleve glæden ved at være på vandet, så er Nivå Bådelaug et oplagt sted. Du behøver faktisk ikke at sætte "Kurs mod fjerne kyster" for at opleve glæden ved at sejle. En tur på Øresund, langs kysten, rundt om Ven eller til Sverige. Eller hvad med at opleve farten i god vind på en Windsurfer. Der er mange muligheder.

Er du til konkurrencer, så kan du også få din lyst styret. Vi har mange dygtige surfere og sejlere der gerne vil lære fra sig og du har mulighed for at deltage i kapsejladser og stævner.

Husk, det er aldrig for sent at lære at sejle!

Onsdagskapsejlads - holder sommerferie.

Men har du lyst til at gaste ombord på en af de både der deltager i aftenkapsejladserne om onsdagen, når vi vender retur i august, så er det altid muligt at finde en plads. Du skal blot møde op på havnen onsdag omkring 17:30 og spørge nogle af dem der er ved at rigge deres både til.

Lige nu søger TEAM Schuzz en fast gast:
Vi er fire ingeniører i vores bedste alder Morten, Lars, Bernd og Poul Erik "Pelle", der sejler aftenmatch og anden sejlads med Omega 30 "Schuzz", der ligger på plads F14.
Da ikke alle grundet arbejde og andet er til rådighed hver onsdag, ønsker vi at udvide teamet med yderligere et teammedlem, så vi altid kan stille fuldt hold.
I tillæg til at klare os godt på kapsejlads banen ligger vi også vægt på godt kammeratskab og socialt samvær.
Interesserede kan henvende til Poul Erik Lorentzen "Pelle" enten på plads F14, e-mail pel@egern211.dk eller tlf. 40140537/22754272.
Vi ser frem til at høre fra vores kommende teamkollega.

Stendepot NØ for Sletten havn.

Vær opmærksom når du sejler forbi Sletten Havn. Et godt stykke ud for havnen er udlagt et midlertidigt stendepot - afmærket med gule bøjer. Der har allerede været flere grundstødninger.
Bemærk: Stendepotet er ikke afmærket med lys om natten!

Vandet lige nu

Kameraet er desværre ude af drift for tiden.

Vinden lige nu