Velkommen til Nivå Bådelaug

Vores side er nu lagt om så den tilpasser sig til den enhed du anvender - PC, tablet, mobiltelefon. Der vil fortsat være lidt tilretning den næste tid så det bliver endnu bedre. Ser siden underlig ud på din pc, så tryk Ctrl+F5 (samtidig), så hentes siden ind på ny.

Her er du kommet til en sejl- og windsurfklub, som spænder bredt – både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme ud og opleve aktiviteter på vandet som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast og andet.

Gik du glip af standernedhalingen, konkurrencen om nyt klubhus og de mange taler ved den netop afholdte 50 års reception, så kan du læse lidt om det her i artiklen fra Frederiksborg Amts Avis. Husk også, næste gang du er på havnen, at gå ind i klubben og se de flotte plancher, som nu pynter trappen op til første sal.

Klik på billedet for at læse det.

De historiske plancher der blev afsløret ved 50 års receptionen kan du også se her.

Så er NB Nyt på gaden igen. Klik på billedet for at læse bladet. Se også 50 års plancherne som også nu hænger i klubhuset.

Vandet lige nu