Velkommen til Nivå Bådelaug

Nivå bådelaug er en klub der rummer sejlere og surfere i alle aldre, som nyder at komme på vandet sammen med andre. Det er også her at du kan lære at sejle og surfe.

Vi er en sejl- og windsurferklub, som spænder bredt - både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme på vandet, som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast mm.

Vi har et dejligt klubhus på Nivå havn, kapsejlads- og skolebåde, windsurfere af forskellige slags, sejljoller og sejlbåde egnede til handicappede. Faktisk er windsurferafdelingen en af Danmarks største og vi er på vandet året rundt, både windsurfere og sejlbåde.
Om sommeren kan du møde os de fleste aftener og weekender på havnen, så er du interesseret i at lære os nærmere at kende, så kig endelig forbi og få en snak.
Vil du lære at sejle så du kan begå dig sikkert på havet og opleve glæden ved at være på vandet, så er Nivå Bådelaug et oplagt sted. Du behøver faktisk ikke at sætte "Kurs mod fjerne kyster" for at opleve glæden ved at sejle. En tur på Øresund, langs kysten, rundt om Ven eller til Sverige. Eller hvad med at opleve farten i god vind på en Windsurfer. Der er mange muligheder.

Er du til konkurrencer, så kan du også få din lyst styret. Vi har mange dygtige surfere og sejlere der gerne vil lære fra sig og du har mulighed for at deltage i kapsejladser og stævner.

Husk, det er aldrig for sent at lære at sejle!


 

Aktuelt
(Husk også at tjekke Nyheder og Kalenderen længere nede på denne side)

Udskudt: Generalforsamlingen og fredagsbar 

Standerhejsning 2020

Kære medlemmer

Så fik vi gennemført standerhejsning på flot vis under de givne omstændigheder.
Det er dejligt at se masser af aktivitet på havnen og at bådene kan komme i vandet på trods af afstand og håndsprit.

Tak til alle der bidrog til at vi kunne gennemføre en anderledes Standerhejsning. Både i form af indslag og ikke mindst teknisk støtte.

Som lovet, er det hele blevet filmet og I kan nu opleve arrangementet her.

Forhold vedrørende Coronavirus (covid19)

Kære medlemmer

Jeg har håber i har nydt det gode påskevejr til at komme ud. Måske for at gå en tur, klargøre båd eller sågar komme på vandet (selvfølgelig med respekt for de retningslinjer der gælder for øjeblikket).

Vi har i gennem længere tid været i dialog med havnekontoret for at få en plan for renoveringen. Havnefogden har udsendt et nyhedsbrev som svarer på nogle af vores mange spørgsmål. Vi mangler bla. stadigvæk en tidsplan for kranudskiftning og der er også et udestående vedrørende trapper på broerne.

Dansk Sejlunion og Dansk Idrætsforbund arbejder hårdt på en aftale med myndighederne der forhåbentligt snart vil føre til en lempelse for udendørsaktiviteter.
Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvad sker der med vores aktiviteter, der skal starte op til maj?.

I samarbejde med udvalgene vil vi komme med et oplæg til hvordan vi kan gennemføre undervisning. Det kan være, at der ikke er nogle begrænsninger efter d. 10. maj, eller det kan være med nogle begrænsninger fx. holdstørrelse.

Alle der gerne vil tilmelde sig undervisning, er velkommen til at gøre det nu. Vi vil gøre alt for at genneføre vores undervisning, men vi skal måske være fleksible mht til tidspunkt og evt tage nogle weekender i brug. Vi skal have Nivå Bådelaug sikkert igennem de udfordringer vi har, og jeg håber på velvillighed og forståelse fra frivillige og kursister - til gavn for Nivå Bådelaug.

Med sejler-surferhilsen
Michael Rasmussen
Formand, Nivå Bådelaug
Sejl & Surfklub ved Øresund gennem mere end 50 år

Gør en indsats for din klub. Som forening er vi afhængig af frivillige

Som nævnt på generalforsamlingen har vi brug for flere ildsjæle i klubben. Som frivillig ildsjæl vil du bidrage til en god klub og sikre gode oplevelse for medlemmer og gæster der deltager i vores aktiviteter til lands og til vands.

Nogle opgaver kræver praktisk viden, andre måske et kursus eller bare lyst & vilje. Klubben er behjælpelig med støtte til relevante kurser og andre udgifter.
Og mon ikke også der bydes på en forfriskning under aktiviteterne??

Fælles for alle opgaver er, at man arbejder sammen med den, der har det overordnede ansvar for opgaven. (Du er ikke alene!)

Opgaverne er tænkt som noget, der enten gennemføres én gang eller spredt over sæsonen på tidspunkter, der passer den enkelte, og er et supplement til vores faste instruktørstab.

Ideer til andre områder modtages gerne. Skriv også hvis noget skal uddybes.
Kom glad og frisk - læs mere her.

Michael Rasmussen

Stendepot NØ for Sletten havn.

Vær opmærksom når du sejler forbi Sletten Havn. Et godt stykke ud for havnen er udlagt et midlertidigt stendepot - afmærket med gule bøjer. Der har allerede været flere grundstødninger.
Bemærk: Stendepotet er ikke afmærket med lys om natten!
 
Undre du dig over, hvorfor der ligger et stendepot udfor Sletten og hvorfor det ikke bliver flyttet, så læs her.


Vandet lige nu - tryk på billedet og se live video
 
Vinden lige nu

Sponsorer