Velkommen til Nivå Bådelaug

Nivå bådelaug er en klub der rummer sejlere og surfere i alle aldre, som nyder at komme på vandet sammen med andre. Det er også her at du kan lære at sejle og surfe.

Vi er en sejl- og windsurferklub, som spænder bredt - både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme på vandet, som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast mm.

Vi har et dejligt klubhus på Nivå havn, kapsejlads- og skolebåde, windsurfere af forskellige slags, sejljoller og sejlbåde egnede til handicappede. Faktisk er windsurferafdelingen en af Danmarks største og vi er på vandet året rundt, både windsurfere og sejlbåde.

Om sommeren kan du møde os de fleste aftener og weekender på havnen, så er du interesseret i at lære os nærmere at kende, så kig endelig forbi og få en snak.

Vil du lære at sejle så du kan begå dig sikkert på havet og opleve glæden ved at være på vandet, så er Nivå Bådelaug et oplagt sted. Du behøver faktisk ikke at sætte "Kurs mod fjerne kyster" for at opleve glæden ved at sejle. En tur på Øresund, langs kysten, rundt om Ven eller til Sverige. Eller hvad med at opleve farten i god vind på en Windsurfer. Der er mange muligheder.

Er du til konkurrencer, så kan du også få din lyst styret. Vi har mange dygtige surfere og sejlere der gerne vil lære fra sig og du har mulighed for at deltage i kapsejladser og stævner.

Husk, det er aldrig for sent at lære at sejle!

HUSK

Det er snart tid til årets generalforsamling.

Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest tirsdag den 20 februar 2018.

Ny Dansk hastighedsrekord!

Sat af Mikkel Asmussen fra Nivå Bådelaug.
Max hastighed 52,81 knob, 49,40 knob over 500 meter.

Se video her.

Stort tillykke fra Nivå Bådelaug :-)

Standernedhalingen 2017

Gik du glip af standernedhalingen, konkurrencen om nyt klubhus og de mange taler ved 50års receptionen, så kan du læse lidt om det her i artiklen fra Fredensborg Amts Avis. Husk også, næste gang du er på havnen, at gå ind i klubben og se de flotte plancher, som nu pynter trappen op til første sal.

Klik på bladet for at læse det i større format.

De historiske plancher der blev afsløret ved 50 års receptionen kan du også se her.

Vandet lige nu