Velkommen til Nivå Bådelaug

Nivå bådelaug er en klub der rummer sejlere og surfere i alle aldre, som nyder at komme på vandet sammen med andre. Det er også her at du kan lære at sejle og surfe.

Vi er en sejl- og windsurferklub, som spænder bredt - både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme på vandet, som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast mm.

Vi har et dejligt klubhus på Nivå havn, kapsejlads- og skolebåde, windsurfere af forskellige slags, sejljoller og sejlbåde egnede til handicappede. Faktisk er windsurferafdelingen en af Danmarks største og vi er på vandet året rundt, både windsurfere og sejlbåde.
Om sommeren kan du møde os de fleste aftener og weekender på havnen, så er du interesseret i at lære os nærmere at kende, så kig endelig forbi og få en snak.
Vil du lære at sejle så du kan begå dig sikkert på havet og opleve glæden ved at være på vandet, så er Nivå Bådelaug et oplagt sted. Du behøver faktisk ikke at sætte "Kurs mod fjerne kyster" for at opleve glæden ved at sejle. En tur på Øresund, langs kysten, rundt om Ven eller til Sverige. Eller hvad med at opleve farten i god vind på en Windsurfer. Der er mange muligheder.

Er du til konkurrencer, så kan du også få din lyst styret. Vi har mange dygtige surfere og sejlere der gerne vil lære fra sig og du har mulighed for at deltage i kapsejladser og stævner.

Husk, det er aldrig for sent at lære at sejle!

(Husk også at tjekke Nyheder og Kalenderen længere nede på denne side)

Indkaldelse til Generalforsamling - klik her.
Bemærk: Generalforsamlingen er udsat pga Corona forsamlingsregler.

Covid-19:

Information fra Fredensborg Kommune:

De store linjer i aftalen på vores område er:

Kulturområdet

For kulturområdet betyder det at biblioteker og museer må åbne fra 21. april med coronapas.
Fra 6. maj kan teatre, spillesteder og biografer åbne med coronapas.
Fra 21. maj vil der blive åbnet for endnu flere indendørs muligheder – igen med coronapas.

Aftenskoler

For aftenskolernes vedkommende vil der blive åbnet fra 21. maj – også med coronapas.

Fritidsområdet

På Idrætsområdet betyder det, at der d. 21. april åbnes for indendørs idræt i foreningsregi for børn og unge under 18 år og det vil ikke kræve coronapas. Det forhandles stadig hvilke sportsgrene, der er omfattet samt hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal tages.

D. 6. maj åbnes for indendørs idræt for voksne over 18 år - med coronapas.

Som I ved benyttes 3 af kommunens idrætshaller til testcentre. Der drejer sig om Egedalshallen, hallen ved Nivå skole nord og Humlebæk Idrætscenter. Vi vurderer, at testcentrene har 1. prioritet, og vi har desværre ikke mulighed for at flytte disse testcentre til andre lokationer. Smitterykket er stadig højt i kommunen, og det må forventes, at endnu flere borgere vil benytte sig af testmulighederne, når der stilles krav om coronapas, der bl.a. kan være en negativ covid-test, der er max. 72 timer gammel.

Der er stor forståelse for, at idrætsforeningerne, der har ventet længe med at komme i gang igen, vil være skuffede over at I ikke kan bruge hallerne som I plejer. Vi vil derfor se på hvilke dele af hallerne, der stadig kan bruges af foreningerne, så dette kan meldes ud.

Vi håber alle, at der kun er behov for de lokale testcentre i en overgangsperiode til alle har modtaget tilbud om vaccination.

Der er masser af detaljer omkring coronapas, øvrige restriktioner m.v. der endnu ikke er på plads, men der arbejdes på højtryk for at få de nødvendige oplysninger.
I kan også holde jer orienteret via Kulturministeriets hjemmeside: www.kum.dk der opdateres løbende.

Michael Rasmussen
Formand, Nivå Bådelaug

Røgfrit fritidsliv i Fredensborg Kommune

Fritids- og Idrætsudvalget har d. 4. januar 2021 vedtaget Røgfrit Fritidsliv i Fredensborg Kommune, gældende fra 1. februar 2021.

Det betyder at ingen må bruge tobak, snus eller lignende, hverken inden- eller udenfor på Fredensborg Kommunes strande, Nivå havn, rekreative områder samt i og omkring bygninger og arealer anvendt af foreninger.

Du kan læse mere her

Gør en indsats for din klub. Som forening er vi afhængig af frivillige

Som nævnt på generalforsamlingen har vi brug for flere ildsjæle i klubben. Som frivillig ildsjæl vil du bidrage til en god klub og sikre gode oplevelse for medlemmer og gæster der deltager i vores aktiviteter til lands og til vands.

Nogle opgaver kræver praktisk viden, andre måske et kursus eller bare lyst & vilje. Klubben er behjælpelig med støtte til relevante kurser og andre udgifter.
Og mon ikke også der bydes på en forfriskning under aktiviteterne??

Fælles for alle opgaver er, at man arbejder sammen med den, der har det overordnede ansvar for opgaven. (Du er ikke alene!)

Opgaverne er tænkt som noget, der enten gennemføres én gang eller spredt over sæsonen på tidspunkter, der passer den enkelte, og er et supplement til vores faste instruktørstab.

Ideer til andre områder modtages gerne. Skriv også hvis noget skal uddybes.
Kom glad og frisk - læs mere her.

Michael Rasmussen

Stendepot NØ for Sletten havn.

Vær opmærksom når du sejler forbi Sletten Havn. Et godt stykke ud for havnen er udlagt et midlertidigt stendepot - afmærket med gule bøjer. Der har allerede været flere grundstødninger.
Bemærk: Stendepotet er ikke afmærket med lys om natten!

Undre du dig over, hvorfor der ligger et stendepot udfor Sletten og hvorfor det ikke bliver flyttet, så læs her.

Vandet lige nu - tryk på billedet og se live video

Vinden lige nu