Velkommen til Nivå Bådelaug

Nivå Bådelaug er en klub der rummer sejlere og surfere i alle aldre, som nyder at komme på vandet sammen med andre. Det er også her at du kan lære at sejle og surfe.

Vi er en sejl- og windsurferklub, som spænder bredt - både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme på vandet, som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast mm.

Vi har et dejligt klubhus på Nivå havn, kapsejlads- og skolebåde, windsurfere af forskellige slags, sejljoller og sejlbåde egnede til handicappede. Faktisk er windsurferafdelingen en af Danmarks største og vi er på vandet året rundt, både windsurfere og sejlbåde.
Om sommeren kan du møde os de fleste aftener og weekender på havnen, så er du interesseret i at lære os nærmere at kende, så kig endelig forbi og få en snak.
Vil du lære at sejle så du kan begå dig sikkert på havet og opleve glæden ved at være på vandet, så er Nivå Bådelaug et oplagt sted. Du behøver faktisk ikke at sætte "Kurs mod fjerne kyster" for at opleve glæden ved at sejle. En tur på Øresund, langs kysten, rundt om Ven eller til Sverige. Eller hvad med at opleve farten i god vind på en Windsurfer. Der er mange muligheder.

Er du til konkurrencer, så kan du også få din lyst styret. Vi har mange dygtige surfere og sejlere der gerne vil lære fra sig og du har mulighed for at deltage i kapsejladser og stævner.

Husk, det er aldrig for sent at lære at sejle!


 

Aktuelt
(Husk også at tjekke Nyheder og Kalenderen længere nede på denne side)

Generalforsamling

Indkaldelse til Generalforsamling - klik her.

Så er det endelig blevet muligt for en generalforsamling.
 
Generaforsamlingen afholdes d. 17. juni kl 19:00 til 22:00.
Stedet er Nivå Skole Syd, Niverødvej 38, 2990 Nivå i kantinen i kælderen.
 
Husk at medbringe negativ covid-19 test jvf. gældende regler.

Du kan med fordel hente app'en Coronapas, da det så er let for os at tjekke gyldigheden.

Der er 65 pladser (da bestyrelsen tager ca. 10)  og vil du deltage skal du melde dig til her.

Vel mødt - Formand Michael


Røgfrit fritidsliv i Fredensborg Kommune

Fritids- og Idrætsudvalget har d. 4. januar 2021 vedtaget Røgfrit Fritidsliv i Fredensborg Kommune, gældende fra 1. februar 2021.

Det betyder at ingen må bruge tobak, snus eller lignende, hverken inden- eller udenfor på Fredensborg Kommunes strande, Nivå havn, rekreative områder samt i og omkring bygninger og arealer anvendt af foreninger.

Du kan læse mere her

Gør en indsats for din klub. Som forening er vi afhængig af frivillige

Som nævnt på generalforsamlingen har vi brug for flere ildsjæle i klubben. Som frivillig ildsjæl vil du bidrage til en god klub og sikre gode oplevelse for medlemmer og gæster der deltager i vores aktiviteter til lands og til vands.

Nogle opgaver kræver praktisk viden, andre måske et kursus eller bare lyst & vilje. Klubben er behjælpelig med støtte til relevante kurser og andre udgifter.
Og mon ikke også der bydes på en forfriskning under aktiviteterne??

Fælles for alle opgaver er, at man arbejder sammen med den, der har det overordnede ansvar for opgaven. (Du er ikke alene!)

Opgaverne er tænkt som noget, der enten gennemføres én gang eller spredt over sæsonen på tidspunkter, der passer den enkelte, og er et supplement til vores faste instruktørstab.

Ideer til andre områder modtages gerne. Skriv også hvis noget skal uddybes.
Kom glad og frisk - læs mere her.

Michael Rasmussen

Stendepot NØ for Sletten havn.

Vær opmærksom når du sejler forbi Sletten Havn. Et godt stykke ud for havnen er udlagt et midlertidigt stendepot - afmærket med gule bøjer. Der har allerede været flere grundstødninger.
Bemærk: Stendepotet er ikke afmærket med lys om natten!
 
Undre du dig over, hvorfor der ligger et stendepot udfor Sletten og hvorfor det ikke bliver flyttet, så læs her.


Vandet lige nu - tryk på billedet og se live video
 
Vinden lige nu

Sponsorer