Teori til Duelighed

Duelighedsbevisets teoretiske del

Sejlerskolen tilbyder også i 2018 år undervisning med afsluttende prøve.
Kurset er for dig, som gerne vil begynde at gå til sejlads, eller som måske allerede sejler og som synes det er vigtigt med teorien, som giver meget bedre sikkerhed for at færdes på vandet.

Der er undervisning i  februar-marts 2018 og de nøjagtige datoer bliver snarest meldt ud.
1: Lørdag
2: Søndag
3: Lørdag
4: Søndag
5: Lørdag
6: lørdag
7: lørdag - EKSAMEN

Undervisningen foregår i klubhuset, lokalet på 1. sal - Oasen. Alle dage fra kl. 09:00 til ca. kl. 13.

Det koster 1050,- kr. at deltage (forudsætter medlemskab af Nivå Bådelaug eller anden sejlklub under Dansk Sejlunion).

Hertil skal regnes med udgifter til bøger, bestik og kort – ca. 700-1.000 kr.

Du får brug for dette: Bøger og materialer til Duelighedsprøven

Vil du vide mere om kurset i Nivå Bådelaug, så er du velkommen til at skrive til:

Du kan tilmelde ved at klikke på menuen Tilmelding

Der arbejdes med opgaver til undervisningen i den teoretiske del af duelighedsbeviset:

Her arbejdes med opgaver til undervisningen i den teoretiske del af duelighedsbeviset.