Velkommen til Nivå Bådelaug

Her er du kommet til en sejl- og windsurfklub, som spænder bredt – både hvad angår aktiviteter og tilbud.Der er masser af muligheder for at komme ud og opleve aktiviteter på vandet som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast og andet. Ny dansk hastighedsrekord sat af Mikkel Asmussen. Se video ved at klikke på billedet.

Gik du glip af standernedhalingen, konkurrencen om nyt klubhus og de mange taler ved den netop

afholdte 50 års reception, så kan du læse lidt om det her i artiklen fra Frederiksborg Amts Avis. Husk også, næste g

ang du er på havnen, at gå ind i klubben og se de flotte plancher, som nu pynter trappen op til første sal.

Klik på billedet for at læse det.

De historiske plancher der blev afsløret ved 50 års receptionen kan du også se her.

Så er NB Nyt på gaden igen. Klik på billedet for at læse bladet. Se også 50 års plancherne som også nu hænger i klubhuset.
Vandet lige nu