KONA LØRDAG Kapsejlads træning kl 0900-1200
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære KONA-sejler,

Tilmelding til KONA ONE-kapsejladstræning hver lørdag morgen kl. 09.00- 12.00 . Inkl. morgenkaffe :)

Skippermøde kl. 09:15 – gennemgang af dagens træning.

Holdet er for nybegynder-, øvede- og elite-sejlere, opdelt i to hold. Nybegyndere sejler sammen med det almindelige lørdagshold, til de er klar til deltagelse i reel kapsejladstræning. Det andet hold er for øvede- og elite-sejlere, hvor der vil blive undervist og coachet – herudover sparring med de andre sejlere på holdet.

Videooptagelser vil være en del af undervisningen, og vil blive gennemgået fra 12:00-12:30 i klublokalerne, for at give sejlerne øjeblikkelig feedback på deres præstation.
Som sædvanlig vil der være hygge og mulighed for køb af øl, vand og burger i loungen efterfølgende.
To gratis prøvetimer – herefter årligt:
Kapsejlads for medlemmer MED eget udstyr: 500,- kr.
Kapsejlads for medlemmer UDEN eget udstyr: 900,- kr.
Leje af udstyr*: *Hvis du ønsker at benytte udstyret uden for undervisningen.

De bedste surferhilsener,

Rasmus Riis & Per Brodam

KONA ONE Kapsejladsinstruktør

01.09.2021