Sejlerskolen i Nivå Bådelaug
Hvem er vi
Sejlerskolen er for ungdom og voksne sejlere fra 15 år. Sejlerskolen drives af engagerede og erfarne sejlere og vi tilbyder alle former for uddannelse af sejlere fra begyndere til erfarne sejlere der bare vil have et 'brush up'.

Sejlerskolens både består i øjeblikket af 3 både - en spækhugger og to J80'ere. Vi sejler skolesejlads fire dage om ugen i maj, juni, august og september samt udvidet sejlads i form af kapsejlads om onsdagen.

Hvad sker der nu
Vi forbereder næste sæson og glædes over at have sejlet denne sommer og har foruden at have stor søgning på sejlerskolen også har deltaget i J80 DM med vore 2 både. Vi får i øjeblikket løbende tilgang af nye medlemmer til klubben.

Hvad laver vi om vinteren
Om vinteren sejler vi hver søndag formiddag Nivå Vinter Cup (NVC). Selvfølgelig under hensyn til vind og vejr. Der deltager omkring 10 både så det er 'hot'. Bådene kommer fra Helsingør, Rungsted, Tårbæk samt selvfølgelig vore egne skolebåde m.m..

Om vinteren tilbyder vi kurser i Navigation til duelighed og Yachtskipper 3.

Vil du genopfriske eller teste dine færdigheder udi søvejsregler og afmærkninger, har Sejlsikkert.dk denne quiz at fordrive tiden med i vintermånederne.

Yderligere information omkring sejlads og/eller navigation kan fås ved at skrive til