Sejlerskolen i Nivå Sejlcenter
Hvem er vi
Sejlerskolen er for voksne sejlere fra 15 år. Sejlerskolen blev startet af engagerede sejlere i 1980’erne. Alt er båret af frivilligt arbejde, som gør det muligt at holde priserne på et niveau hvor næsten alle kan være med.
Vi har 3 både til rådighed - en spækhuggere og to J80'ere. Vi sejler skolesejlads fire dage om ugen i maj, juni, august og september samt udvidet sejlads i form af kapsejlads om onsdagen.

Hvad sker der nu
Vi forbereder næste sæson og glædes over at have sejlet hele vinteren og derigennem hvervet flere medlemmer til klubben. Vi glædes over den nye organisation, hvor vi fokuserer på glæden ved at sejle og det fælleskab vi har på tværs af aktiviteterne.

Hvad laver vi om vinteren
Om vinteren læser vi på teorien og tilbyder kurser i Navigation til duelighed og Yachtskipper 3.

Vil du genopfriske eller teste dine færdigheder udi søvejsregler og afmærkninger, har Sejlsikkert.dk denne quiz at fordrive tiden med i vintermånederne.

Yderligere information omkring sejlads og/eller navigation kan fås ved at skrive til
sejlerskolen@nivaabaadelaug.dk.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk