Om tursejlads
Nivå Bådelaug har en mangeårig tradition med at tage på sejltur sammen, både i weekender og i ferier. Det har udviklet sig til, at vi finder en havn i en fornuftig afstand fra Nivå, så alle kan deltage.
 
Selve sejladsen til og fra destinationen er den enkeltes skippers ansvar, men der er sædvanligvis skippermøde kl. 10.00, hvor vi mødes og aftaler hvor vi skal sejle hen og hvor vi skal lægge os i havnen.
 
Destinationer bliver tit valgt efter om der er mulighed for at bade. Især i sommermånederne. Så kan  man både afslutte og starte dagen med en dukkert.
 
Om aftenen er der altid fællesspining og oftest er det den enkelte båd, der selv medbringer maden. I de fleste havne er der mulighed for at grille, så det er den foretrukne tilberedningsform. Hyggelig, afslappet og det er altid muligt, at låne lidt plads på en grillrist, hvis der er nogen der ikke har en transportabel grill med.
 
Klargøring til fællesspisning på kajen i Malmö
 
Ofte er der nogen, der tager på udflugt i området eller ser på den by vi er i. Det foregår spontant i større eller mindre grupper, men altid under afslappede og hyggelige former.
 
 
 
 
Fællesspisning i Mölle i Pinsen 2012
 
Den meget traditionsrige Pinsetur har ofte mere end 25 deltagene både og dermed er vi ca. 75 personer samlet til fællesspisning to aftener i træk. Turen går altid til Mölle, som den har gjort nu i ca. 15 år. Havnefogeden ved, at vi kommer, og er altid flink til at reservere borde og bænke så vi kan sidde samlet. Om dagen benytter mange til udflugt enten til fods eller på cykel ud på Kullen, som er et meget smukt og spændende naturreservat.
 
Hygge i havnen i Mölle i 2012
 
Hvis du ikke har deltaget i nogen af bådelaugets ture endnu, skal du ikke tøve med at tilmelde dig eller blot deltage. Du vil møde nye mennesker, få udvekslet erfaringer og få ny viden om både, sejlads og ikke mindst madlavning på gril. Tilmeld dig under Tilmelding eller via Kalenderen.
 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk