Velkommen til Nivå Bådelaug

Seneste nummer af NB Nyt

Her er du kommet til en sejl- og windsurfklub, som spænder bredt – både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme ud og opleve aktiviteter på vandet som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast og andet.

Kapsejlads er en helårssport

Nivå Vinter Cup er startet. 7 J80'er fra Helsingør, Nivå og KDY tog fat på en ny vinter med kamp til stregen hver søndag formiddag. Alle medlemmer af NB kan komme ud at sejle i klubbens både. Gå ind på "Tilmelding" og kom ud at sejle på søndag. Sejladserne fortsætter hver søndag frem til 1. maj. Vi forventer op til 10 deltagende både.
For nærmere information kontakt kapsejlads@nivaabaadelaug.dk eller Christian på 22 21 22 46

Vandet lige nu

Fra kalenderen

Denne side er drevet af Klubmodul.dk