Velkommen til Nivå Bådelaug

Seneste nummer af NB Nyt

Her er du kommet til en sejl- og windsurfklub, som spænder bredt – både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme ud og op-leve aktiviteter på vandet som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", han-dicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast og andet.

Fantastisk stævne i weekenden, super  oplevelse med så stort antal deltagere, så det kan vi være stolte af som arrangørklub. Selvom vinden drillede, var der god stemning blandt sejlerne – og de havde fuld forståelse for, at vi ikke er herre over vejr og vind. Link til Sejlsport.dk klik her

J/80 Liga Cup
 Ny kapsejlads blev godt modtaget.

Nivå Bådelaug afholdt J80 stævne den 7.-8. maj. Der blev sejlet en turnering med 18 hold i 6 både med ombytning af besætningerne på vandet efter efter hver sejlads. Der blev taget godt imod denne måde at holde kapsejlads på. Trods meget lette vindforhold lykkedes det at afvikle 15 sejladser.
Se billederne fra stævnet her

Vandet lige nu

Fra kalenderen

Denne side er drevet af Klubmodul.dk