Velkommen til Nivå Bådelaug

Seneste nummer af NB Nyt

Her er du kommet til en sejl- og windsurfklub, som spænder bredt – både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme ud og opleve aktiviteter på vandet som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast og andet.

Årets afriggersejlads

Årets afriggersejlads går til Helsingør lørdag den 3. september med skippermøde kl. 10.00 på Nivå havn.

Hvis ikke vejret er godt til at være udendørs i Helsingør Havn, har vi fået lov til at låne Helsingør Sejlklubs lokale såvel til frokost som om aftenen.

Da Helsingør Sejlklub afholder Ven rundt vil der være aftersailing for kapsejladsens deltagere, men vi er velkommen til også at være i lokalet.

Vel mødt på lørdag.

Sejlerhilsen fra

Turudvalget

v/Lise og Edel

DM stævne i Finn joller

Nivå Bådelaug afholdt DM for Finn joller den 19.-21. august. 34 joller fra fire lande fik syv gode sejladser. Desværre kunne der ikke sejles  to dage pga. manglende vind. En stor stab af hjælpere var med til at sætte de helt rigtige rammer om et godt stævne.

Vandet lige nu

Fra kalenderen

Denne side er drevet af Klubmodul.dk